Loading...
Invictus games

Let’s celebrate #IG2020!

We schrijven begin mei, 2020. In plaats van dat we in volle glorie en drukte in de opbouw zijn van de Invictus Games in het Zuiderpark in Den Haag, bereiden we een digitale Eventweek voor in de week van 9 tot 16 mei, 2020.

De week waarin we hoopte een onvergetelijk evenement neer te zetten, met sport, entertainment, emotionele momenten en ontzettend veel inspiratie, voor jong en oud. Voor deelnemers, Family & Friends, vrijwilligers, bezoekers, schoolkinderen, wijkbewoners en eenieder die geraakt is door sport, revalidatie, veteranen, 75 jaar Vrijheid, veerkracht en plezier. Een internationale familie die geraakt is door de fantastische beweging die de Invictus Games brengt. We nemen jullie nu  graag mee in een kijkje achter de schermen bij de teams en hebben inspirerende boodschappen, documentaires en meer andere leuke items in de pijplijn.

Op onze Social Media kanalen zullen we verschillende mooie items delen, zoals een portretserie van een aantal competitors en hun Family & Friends, een mini-documentaire over PTSS, muzikale optreden(s) en de documentaire ‘I Am Invincible’.

Maar bovenal hopen we dat jullie gezond zijn en samen met jullie naasten in deze bizarre tijd de Invictus Spirit “met en door elkaar” kunnen tonen. Door veerkrachtig en niet verslagen vooruit te kijken naar de toekomst. We hopen dat de Invictus verhalen zullen inspireren en kracht mogen geven om samen uit te kijken naar deze fantastische Games in 2021.

Want “Invictus”, zo voelen we ons ook als organiserend comité. We zijn sterk, staan schouder aan schouder en gaan in volle glorie, met vertoon van veerkracht door met de voorbereidingen voor 2021.

We hopen je te ontmoeten in de Eventweek en het gedachtengoed levend te houden en er te zijn voor elkaar. Dat geeft eenieder kracht en energie in deze tijden waarin we het samen moeten doen en elkaar nodig hebben. Dus kom erbij en laat je raken, we hopen je digitaal te ontmoeten!

#IG2020 #InvictusGames 

Met vriendelijke groet,

Conny Wenting
CEO Invictus Games The Hague 2020