Loading...
S.I.G.N bmx

Family Seydel -Worldwide

Bali – Indonesia
Mayor of Berlin -Germany

Prof.dr. Erwin R. Seydel

s hoogleraar ‘Toegepaste Communicatiewetenschap’ aan de Universiteit Twente en hoogleraar ‘Organisationele Communicatie’ aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit. Hij is gasthoogleraar aan enkele buitenlandse universiteiten en heeft een adviesfunctie bij het Staff College System van de Verenigde Naties te New York en Turijn (UN Staff College System) op het terrein van strategische communicatie. Hij was van 1996 tot 2003 decaan van de Faculteit der Wijsbegeerte en Maatschappijwetenschappen van de Universiteit Twente.

Promotion – BMX


1991 – Bicycle Moto cross to be part of English physical Education school system
2012 – British Olympic Assiciation – British Government :making the final desicion